Trobada de tai txí en motiu de la festa major de Matadepera, l’agost de 2006.

El guerrero pacífico

Donen Millman (Scott Mechlowicz) és un jove esportista d’èxit i campió olímpic que ho té tot: fama, fortuna i noies. Però la seva vida donarà un tomb quan, un dia, coneix en una benzinera a un estrany home (Nick Nolte) que li ensenyarà nous mons de força i enteniment …
Basada en fets reals.

https://youtu.be/1kw91cVgZVg

Dr. Mario Alonso (singulars, TV3)

La segona oportunitat
Mario Alonso és metge especialista en cirurgia general i aparell digestiu. Però és moltes coses més, perquè és un home polifacètic i amb una energia contagiosa. Fa conferències sobre lideratge, comunicació, creativitat i gestió de l’estrès.
http://www.tv3.cat/videos/2896230/Mario-Alonso-la-segona-oportunitat

La resposta és a les teves mans
Rebrem al plató de “Singulars” un vell conegut del programa, el doctor Mario Alonso. Amb la seva energia i força habituals, Alonso ens explicarà que ara, en moments de canvi, hem de ser capaços de reconèixer les nostres capacitats i de saber aprofitar-les al màxim.
http://www.tv3.cat/videos/3867631/Mario-Alonso-La-resposta-es-a-les-teves-mans

El segon cervell, Xevi Verdaguer

Xevi Verdaguer, psiconeuroimmunòleg, posturòleg i fisioterapeuta. Ha desenvolupat part de la seva trajectòria en un context de medicina global, col·laborant amb metges i hospitals per aconseguir tractaments eficaços per a determinades malalties. La seva base: la importància de l’alimentació en la salut humana, entenent l’estómac com un “segon cervell”, i la rellevància de la histamina -per excés o per defecte- en el benestar de les persones. Segons paraules del mateix convidat, “a l’intestí es fabriquen la majoria de neurotransmissors i la histamina actua com a hormona, neurotransmissor i regula funcions fisiològiques a l’estómac”.
http://www.tv3.cat/videos/4981091/Xevi-Verdaguer-El-segon-cervell

Relaxació a les aulas. “Para todos la 2. Debate”

Els experts diuen que, cada dia, tots hauríem aturar-nos un moment, quedar-nos en silenci i respirar bé per disminuir l’estrès, l’agitació i el malestar. Els beneficis que ens poden reportar les tècniques de relaxació són molts; també, en l’àmbit educatiu. Col·loqui entre Luis López González, especialista en educació emocional; Berta Meneses, química, religiosa filipense i mestra zen; i Joaquina Fernández, experta en comunicació no verbal i intel·ligència emocional, presideix l’Institut Humanitats i Negocis de la Universitat d’Alcalá d’Henares.

http://www.rtve.es/alacarta/videos/para-todos-la-2/para-todos-2-debate-relajacion-aulas/1691384/

Risoteràpia

Tony Melendez